Nieuwsbrief ontvangen?

         

Ik ben sinds 2013 ambassadeur van de stichting Wereld Evangelisatie Nederland. Zij zijn met name actief als evangelisten op Aruba, in Venezuela en Cuba. Om een aantal redenen heb ik bewust gekozen om deze stichting waar mogelijk te steunen of bekendheid te geven aan hun werk. Het prachtige werk op Aruba, in Venezuela en Cuba, de kleinschaligheid en de integere manier van bezig zijn, motiveren mij om hun werk aan te bevelen!Stichting Wereld Evangelisatie Nederland (WEN) is opgericht op 18 maart 2009. Evangelist Peter Hazenoot had het verlangen om het verlorene als één grote doelgroep te zien. Hij wilde deze doelgroep bereiken met het reddende nieuws dat Christus voor zondaren is gestorven, om hen te behouden door Zijn dood en opstanding. Hij liep er tegenaan dat veel organisaties zich voornamelijk richten op één bepaalde doelgroep. Wanneer bepaalde activiteiten of projecten dan niet passen binnen hun organisatie, kon er niets mee gedaan worden of slechts ten dele.

Samen met een kleine groep vrienden en broeders werd halverwege 2008 met regelmaat samengekomen om daarvoor te bidden. Peter Hazenoot was toen werkzaam als evangelist bij de Landelijke Evangelisatie Stichting Naar House. Daar leerde hij Jorim Rietdijk kennen en samen deelden zij diezelfde last. Na er voor gebeden te hebben, werd er overgegaan tot het vormen van een bestuur voor deze nieuwe stichting.

Geboren vanuit gebeden, gedragen door roeping en gesteund door een interkerkelijke, brede achterban werd begonnen met het pionierswerk voor deze nieuwe zendingsorganisatie en evangelisatie stichting: Wereld Evangelisatie Nederland (WEN).

http://www.wereldevangelisatie.com/

Red een kind

Sinds 2015 ben ik betrokken bij Red een Kind; een organisatie die zich inzet om kinderen in armoede toekomst te geven. Red een Kind investeert in gemeenschappen als geheel, zodat mensen in hun eigen omgeving opbloeien en de mensen straks zélf verder kunnen. Deze manier van werken spreekt mij erg aan. 

Onze samenwerking bestaat om dit moment voornamelijk uit het verzorgen van themadiensten in gemeentes. Met deze compleet verzorgde diensten vraagt Red een Kind aandacht voor armoede en gerechtigheid en delen ze waar mogelijk over het mooie werk. In deze diensten verzorg ik de muziek, met toepasselijke luisterliedjes en samenzangnummers. De rest van de dienst wordt ook ingevuld door Red een kind.

Ik kom graag langs voor een themadienst in uw gemeente! Meer informatie of om een dienst aan te vragen op www.redeenkind.nl/themadienst. 

Agenda

agenda

Bekijk waar Christian de komende tijd zingt. De agenda wordt actueel gehouden.

Webwinkel

sho

Neem een kijkje in de webwinkel en bestel eenvoudig CD's van Christian.

Blogs

blog
Christian schrijft regelmatig blogs over actuele thema's. Lees ze hier.

Media

media
Bekijk hier foto's, beluister een aantal nummers etc.