Hans

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben in het dagelijks leven echtgenoot, vader, Hoofd HRM bij een middelbare school en sinds kort ook nog contrabassist.

Wat vind je het leuke aan jouw instrument?
Toen ik 8 jaar was mocht ik een cd beluisteren met solo concerten van verschillende instrumenten. Het instrument dat ik het mooist vond klinken dat mocht ik gaan bespelen. Ik heb gekozen voor de cello, omdat hij heel hoog kan, maar ook heel laag.

Mineur of majeur?
Cello past goed bij bruiloften maar ook bij begrafenissen dus majeur en mineur. Zelf houdt ik het meest van een melancholische toon, mineur dus:)

Zo ziet mijn ideale voorbereiding op een optreden eruit:
Ik geniet het meest van optredens waarin we als band lekker spelen en alles goed voelt. Het licht is goed, het geluid is goed uitversterkt (ik kan mezelf horen als cellist:p) en je merkt dat het spelen lekker gaat.

Het mooiste bandmoment tot nu toe:
Ik vind het mooiste bandmoment tot nu toe het optreden op opwekking 2017 bij groot nieuws radio. Als je mij op de filmpjes terugziet dan zie je me helemaal swingen:p. 

Wat is echt een Bijbeltekst voor jou, en waarom?
Een Bijbeltekst die goed bij mij past is de geschiedenis van de verloren zoon. Het is voor mij de geschiedenis geworden waardoor ik tot geloof ben gekomen. Een geweldig krachtig verhaal.

Wat is het mooiste lied ooit gemaakt?
Het mooiste lied ooit gemaakt is wat mij betreft psalm 116. Daar is de mens op zijn best, nl. God de eer gevend voor alles wat Hij is en doet.

Wat is je favoriete lied van Christian?
Ik vind Dit is niet ons thuis echt mijn favoriet. Het beschrijft mijn levensvisie op hoe je zou moeten leven hier op aarde als christen.

Wat zou je willen dat er met je muziek wordt bereikt?
Ik hoop dat de God de muziek zal gebruiken om mensen stil te zetten, aan het denken te zetten en te laten genieten.

Agenda

agenda

Bekijk waar Christian de komende tijd zingt. De agenda wordt actueel gehouden.

Webwinkel

sho

Neem een kijkje in de webwinkel en bestel eenvoudig CD's van Christian.

Blogs

blog

Christian schrijft regelmatig blogs over actuele thema's. Lees ze hier.

Media

media

Bekijk hier foto's, beluister een aantal nummers etc.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg op spotify

Muziekagenda